Klaverjassers gezocht!

 

Na de zomervakantie willen we een klaverjasclub oprichten in het Wijkcentrum van Brukske.
De bedoeling is om een wekelijkse competitie op te starten die wordt gespeeld op de vrijdagavond en het spel wordt op de "Amsterdamse" wijze gespeeld. Door middel van het trekken van nummers wordt bepaald wie je speelpartner wordt per spel. Er worden 3 rondes (boom) gespeeld van elk 16 spelletjes. Alle behaalde punten worden wekelijks bijgewerkt en kunnen online ingezien worden via Facebook en wordt gepubliceerd in het Wijkcentrum.

De contributie bedraagt  € 3,00 per keer. In december van elk speeljaar word er een leuke avond georganiseerd met een tombola. Om de clubkas te spekken worden er tombolaprijsjes ingebracht door de clubleden. Tevens ontvangt elke deelnemer een kerstpakket welke wordt gefinancierd door de contributie. Dus je inleg ontvang je terug.

Behalve clubleden worden er ook een voorzitter (vacant) en een penningmeester ( vacant) gezocht. De spelbegeleiding ligt reeds vast. Heb je tevens interesse in 1 van de functies geef dit aan.

In het wijkcentrum kunnen consumpties worden gekocht. Dit varieert van een kopje koffie tot een warme snack. De prijzen variëren van € 1,70 tot en met  € 4,25.

 

Alle punten op een rij:

Start: Vrijdagavond 30 augustus
Aanvang: 19:00 uur
Einde:   ongeveer 23:00 uur
Contributie: € 3,00 per week
Adres: Wijkcentrum Brukske Kiosk 5 5802 NP Venray
Telefoon:  0478-854845

Om je op te geven voor deelname kun je terecht bij Ina Janssen telefoon: 06-50005036

Wij staan klaar voor al uw activiteiten.

  • Kiosk 5
  • 5802 NP Venray, NL
  • 0478-854845
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 Wijkcentrum Brukske. (All Rights Reserved)